Om mig

Jag heter Agnes Hillert och går europatvåan på Carlforsska, Västerås. Som slutprojekt i Samhäll B har jag deltagit i UD:s tävling Projekt DH2011. Den innebär att man försöker se vad vi kan lära av Dag Hammarskjöld för att möta vår tids internationella utmaningar och hur vi kan sprida den kunskapen. Jag har valt att fundera kring miljöhoten och skriva följande krönika. Jag hoppas att även ni finner budskapet viktigt och vill sprida det vidare.


Kommentarer
Postat av: Rasmus Karlsson

Hej!



Jag skulle vilja säga som så här att naturen är komplicerad men ändå så enkel vilket betyder att jag kan ta det där ansvaret som varje människa har att göra något gott för sig och göra något miljövänligt av det.



Miljövänliga saker är oftast väldigt komplicerade och man behöver ofta egen kraft och tid för att få en bra produktion av t.ex. egengjorda kläder, det kan bli lite som en livsstil!



Är det fler som börjar tänka miljövänligt märker man att man även behöver gå tillbaks i tiden (alla kan ju inte det men i ett fungerande samhälle så kan man inte bara leva på mat som importeras, den måste komma från ett närliggande ställe för att få kallas miljövänlig) och då märker man vilka som levde i ett någorlunda miljövänligt samhälle.

2011-05-23 @ 23:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0